El cadet fa un partit espectacular

Bon joc i bona actitud i increïble sortida des del minut 1 de partit dels jugadors, jugant amb molta lògica gràcies a una bona direcció de joc d’Antonio Lopez i pressionant bé el rival en defensa arribant al final del primer quart 21-7, bona dinàmica dels jugadors de banqueta destacant els bons minuts de Raimon Lacruz en el segon quart, en comptes d’afluixar continuar amb un bon ritme fins arribar al descans 39-16.

Després d’un tercer quart de transició amb un 15-14, l’últim quart vam tenir més d’una distracció i l’equip rival va aprofitar per acostar-se al marcador però gràcies a unes cistelles de Álvaro Moyano i Eric Via inclòs un triple d’aquest últim va posar de nou la tranquil·litat al partit i acabar amb victòria per 69-51.

Raimon (2), Carlos, David, Dani (6), Yohan, Aleix (2), Marc (6), Edgar (10), Eric (16), Antonio (9), Álvaro (18)

Parcials. 21-7 / 18-9 / 15-14 / 15-21

Resultat final.  Els Monjos BC 69 – 51 CB Castellbisbal B

20140202_132805

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s