Derrota ajustada del Júnior B

En el començament del partit ja es va veure quina seria la tònica d’aquest, el Papiol jugava pel número 14, el qual només començar el partit va encistellar 7 punts consecutius. D’altra banda, l’equip local va buscar treure avantatge del seu joc interior.

A l’inici del segon quart, les “ordres” de buscar el joc interior van començar a treure els seus fruits, Enric Ametller i Dani Regener es van fer grans en les dues cistelles a causa de la seva superioritat davant el joc interior dels visitants. La defensa realitzada per Dario Del Core al jugador número 14 rival va fer que els locals acabessin 4 punts per sobre al descans.

A la sortida del tercer quart, amb la lesió de Fredi Contreras va provocar que el nostre júnior s’hagués de col·locar en zona, per intentar parar els blocs i penetracions dels rivals. Tot i la bona tasca defensiva, l’encert dels visitants des de la línia de tirs lliures van acabar remuntant en el marcador, 40-43 al final del tercer quart.

L’últim quart de desencert va causar que a falta de 4 minuts els visitants marxessin en el marcador 42-51, però una reacció ràpida dels locals va capgirar-lo, deixant-lo a falta de 2 minuts amb 51-51. Finalment, el desencert en els tirs lliures va decantar la balança a  favor de l’equip d’El Papiol.

Marc (4), Jeudi (5), Dani F. (3), JL Jaraba (8), Raul (3), Fredi (2), Enric (6), Pau (4), Dani R (12), Dario (4)

Parcials. 13-16 / 15-8 / 12-19 / 11-11

Resultat final.  Els Monjos BC B 51 – 54 EB El Papiol

20140201_170320

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s