Bona actitud però derrota del júnior B

Després de la primera victòria a Vilanova, els del Júnior B s’enfrontaven a un equip que també havia guanyat en la primera jornada de lliga, el CB Puig-Reig.

Un primer quart molt fred, on va costar començar a anotar punts, va acabar amb el resultat de 8-12 i amb la sensació que els locals anaven a mig gas.

Al segon quart, a causa de la ràpida entrada en “bonus” dels locals, els jugadors visitants van poder anar a la línia de tirs lliures en 5 ocasions, eixamplant el resultat i deixant el marcador en 17-28.

A la sortida del descans, el Júnior B va sortir a recuperar-se en el marcador i sobretot, en actitud, la bona defensa dels locals i l’atac a zona va propiciar un ràpid parcial de 8-0 als inicis del 3r quart. Els visitants van mantenir la diferència fins al final del 3r quart.

Durant l’últim quart va costar trobar alguna reacció per poder apropar-se més al resultat, fins que una tècnica a l’equip rival va facilitar un parcial de 9-0 que va col·locar el marcador en 39-39. Finalment, a causa d’unes bones defenses i el poc encert en atac d’ambdós equips, el resultat final va ser de 41-41, portant el partit a la pròrroga.

L’inici de la pròrroga, amb un triple per part dels visitants va encetar la pròrroga. Els locals tot i l’actitud defensiva mostrada durant la pròrroga, van tenir seriosos problemes per poder atacar a l’altre cistella, deixant el futur del partit en les mans dels tirs lliures que van decantar la balança cap als visitants.

Marc, Jeudi (8), Dani F (2), J.L. Jaraba, Raul, Fredi (4), Enric (6), Pau (2), Dani R (18), Dario (3)

Parcials. 8-12 / 9-16 / 13-9 / 11-4 / 2-4

Resultat final.  Els Monjos BC B 43 – 45 CB Puig Reig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s