Victòria del infantil per començar la segona fase

Diumenge al matí els més petits del club es desplaçaven a Martorell per encetar la segona fase.

Desprès d’un mes sense jugar, les ganes de tornar a la competició es van notar, un 1r quart amb un encertat Oriol Marqués en els primers minuts van donar un petit avantatge dels quals una relaxació en defensa van relaxar al acabar el quart un 11-13 a favor dels visitants. Al 2n quart el desencert de cara anella va ser la tònica dels dos equips i això es va veure al marcador 17-21.

A la represa els Monjos va pujar en defensa però el desencert encara es palpava com a l’anterior quart. L’últim quart es va pujar amb defensa i amb un encertat Sergio Martínez es va obrir una escletxa difícil de remuntar pels locals, així doncs al victòria va decantar-se pels de vermell amb un 31-58 al final del matx.

Parcials. 11-13 / 6-8 / 8-15 / 6-22

Resultat final.  CB Martorell Solvin IM 31 – 58 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s