El sènior perd la segona posició

Tercera derrota consecutiva del nostre sènior, aquesta a la complicada pista del CB Viladecans-Sant Gabriel, segon classificat de la competició. 

El partit no començava bé per als vermells, tous en defensa i estàtics en atac davant la defensa zonal dels locals i un marcador de 22-7 només començar. L’entrada a pista de Lluís Bargalló i Marc Gutiérrez va fer canviar una mica la dinàmica fins a tancar amb un 22-12 els primers deu minuts.

Al segon període, els Monjos va acostar-de tímidament al marcador però no aconseguia capgirar el resultat ja que no era capaç de finalitzar les opcions fàcils ni anotar des del punt de personal. Dues ràpides transicions ofensives dels locals deixaven un 39-32 al descans.

A la represa, novament, defensa molt fluixa dels vermells durant els primers 15 minuts, fet que permetia als del Baix Llobregat marxar al marcador (75-63) a falta de 10 minuts. Després d’un temps mort i d’un canvi defensiu, els Monjos va reaccionar gràcies a una defensa zonal i a l’encert exterior de Christian Esteban que, amb els seus triples, va forçar la prórroga (85-85). Al temps extra, lliçó local per obtenir el 99-90 final i deixar molt tocats als nostres.

El proper partit serà a la pista del Riera-Cornellà, darrer classificat del grup.

Guti (9), Eloi (2), Lluís (12), Jordi (4), Adrià (6), Nil (9), Xavi (4), Joan (6), Christian (24), Rafa (14)

Parcials. 22-12 / 17-20 / 22-18 / 24-35 / 14-5

Resultat final.  CB Viladecans Sant Gabriel B 99 – 90 Els Monjos BC 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s