Estrepitosa derrota del sènior

Dolorsa derrota del sènior per encentar el 2014 davant un dels darrers classificats de la lliga com el Ribes.

El partit va començar bé pels vermells que ràpidament es posava per davant gràcies a l’encert exterior (19-9), però els 4 darrers minuts del període, els locals es van saturar en atac i el Ribes s’acostava (22-20) al final del quart. Al segon quart, uns Monjos inoperants en atac i molt tous en defensa permetien opcions fàcils als del Garraf per empatar el quart a 13 i arribar al descans amb una mínima avantatge vermella (35-33).

A la represa, els locals van tornar a controlar el ritme del partit i es van situar amb un favorable 54 a 47. Era el moment de trencar el partit però, altre cop, la falta d’intensitat va permetre al Ribes fer un parcial de 0-11 en un minut i aixecar el marcador. Al darrer quart, sense idees en atac i vulnerables en defensa, els Monjos no trobava la manera de crear perill i veia com els visitants s’escapaven (61-74) a falta de 4 minuts. Reacció local gràcies a tres triples consecutius de Christian Esteban que, junament amb Nil Alemany i Joan Aragón, van ser els millors pel conjunt de Marc Font, no van ser suficients per sumar la victòria.

Al final, 82 a 90 i segona derrota consecutiva, la quarta de la temporada i la primera al pavelló. L’equip segueix segon a la classificació però hi ha jugadors que han de tornar mentalment de les vacances de Nadal per tal de mantenir la bona línia de la temporada. El proper partit és a Viladecans, un dels favorits a l’ascens de categoria i amb una plantilla molt competitiva.

Guti, Edu, Gabri (2), Lluis (5), Jordi (5), Adrià (8), Nil (10), Xavi (1), Joan (15), Christian (23), Rafa (13)

Parcials. 22-20 / 13-13 / 22-25 / 25-32

Resultat final.  Els Monjos BC 82 – 90 Renolit Bàsquet Ribes B

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s