Bona estrena d’any pel sub 25

La tornada de vacances va ser bona pels vermells, que s’enfrontaven a un rival situat a només una victòria per sota a la classificació, així que una victòria ens permetria obrir distancies.

El primer parcial va començar amb ganes per part local, però sense massa cap i defensant de la mateixa manera. La diferencia de joc i de físic, sobretot sota l’anella era evident, però el Corbera ho suplia amb ganes i amb intensitat. En les primeres jugades, Juanra Buisan cau lesionat i ja no torna a jugar més, afegint-se a la baixa de Fran Carrión. També un intens com sempre Grau Escofet es carrega amb la segona falta i ha de ser canviat per un polivalent Llorenç Puig. Malgrat tot 19-13 al final del període.

La dinàmica del partit continua igual fins el minut 24, on una excel·lent defensa local, afegida a l’augment d’encert en atac ,permet un parcial de 13-0, amb un gran balanç entre punts d’exteriors i d’interiors, amb Jordi Català i Eloi Sadurní produint des de fora i amb Gabri García i Ton Marcé des de fora, ben recolzats en defensa pel júnior Xavi Monsalve i l’Andrès Palomares aportant des de la passada, engrandint el seu joc amb un registre diferent. Aquest període va ser clarament guanyat pels locals que a més van recuperar al Ricard Colom, de tornada d’ estudiar a Hongria. Al descans 35-20.

Uns certs minuts de desencert per part dels dos equips, fins el minut 24, on Els monjos, va començar a recuperar pilotes en defensa i sortir al contraatac, i quan no ho feia, una bona direcció de Miquel Gonzalez, donava equilibri al joc dels de casa, que tancaven molt bé el rebot a les dues cistelles, i que acabaven el parcial amb 55-31.

L’únic però van ser els darrers deu  minuts, quan els locals van baixar els braços i van tornar a l’ imatge del primer quart, permetent a l’ intens equip visitant rebaixar distàncies al marcador, fins el 69-50 final.

Eloi (14), Grau, Gabri (12), Xavi (5), Català (16), Juanra, Ton (8), Miquel (2), Andrès, Llorenç (2), Ricard (11)

Parcials. 19-13 / 16-7 / 20-11 / 14-19

Resultat final.  Els Monjos BC 69 – 50 CB Corbera Groc

20140112_201717

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s