El sub25 tanca l’any amb el millor partit de la temporada

El sub25 tancava l’any amb una visita a un rival directe a la classificació amb l’objectiu de sumar una victòria que trenqués la mala ratxa de tres derrotes i malgrat les baixes d’Eloi Sadurní i de Sergio Sánchez va fer el millor partit en el que portem de temporada.

Fins ara només s’havien jugat bons parcials, però sempre hi havia un moment de baixada que tirava per terra tota la feina feta abans, però aquesta vegada van demostrar que si no baixen la guardià i jugant concentrats l’ equip sap a que i com jugar.

Una sortida molt bona i intensa a les dues parts de la pista per part dels vermells i la bona resposta d’un bon Castellet donava de resultat un vistós primer parcial, amb recuperacions  i encert al tir per part visitant i amb bones penetracions dels locals.

El segon període va ser mes travat, sobretot pels nostres interessos i amb un cert embús en atac. Malgrat les pitjors sensacions en aquest quart, un triple sobre la botzina d’un encertat Andrés Palomares, deixava el resultat en un ajustat 40-37.

A la segona part Els Monjos continuaven amb la mateixa actitud malgrat no manar al marcador i la penalització afegida de les nombroses errades als tirs lliures. Així, al minut 27, 5 punts seguits de Miquel Gonzalez  igualaven a 48 el marcador, i s’encetava una alternança al marcador que durà fins el minut 40, amb els dos equips jugant bé les seves basses.

El final, molt ajustat, amb errades per les dues bandes, es va resoldre amb un rebot defensiu de Juanra Buisan i una falta a Gabri Garcia a manca de 2 segons, i la jugada de murri d’ aquest tirant a fallar el segon tir i agafant el seu propi rebot, per tancar amb victòria l’any i encarar la serie de tres partits seguits a casa on l’equip lluitarà per fer un ple.

Xavi (7), Grau, Gabri (11), Fran (6), Jordi (12), Juanra, Miquel (9), Ton (6), Josep (6), Andrés (16), Llorenç (2)

Resultat final.  CB Castellet A 73 – 74 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s