Derrota amb bones sensacions del Júnior B per acabar la primera fase

L’equip de Gabry Garcia i Alberto Campos va sortir en busca de sensacions davant un dels equips més forts de la lliga, l’AE Bellsport el qual es va emportar una victòria ajustada.

El primer quart, amb una alternança de cistelles i falta de precisió va acabar amb el resultat de 11-9, amb molts errors en atac i donant punts fàcils als locals a causa de l’excés de faltes en els tirs.

A començament del segon quart, va ser quan l’equip de l’Hospitalet va començar a despertar des de la defensa amb una pressió i “traps” a les bandes que van comportar un parcial de 20-11, deixant el marcador al descans en 31-20.

La tornada dels vestidors va suposar el que semblava el trencament definitiu del partit, un parcial de 13-2 que col·locava als locals amb 22 punts d’avantatge.  En aquest moment, l’equip va canviar l’actitud per intentar remuntar el resultat.

Durant els 5 últims minuts del tercer quart i els 5 primers del quart quart, l’equip visitant, amb força implicació al contraatac d’Aleix Busquets va fer un parcial de 2-19 col·locant-se així a només 5 punts. Finalment, malgrat els últims bons minuts d’en Jeudi Lorman, els tirs lliures van decantar la balança cap a l’equip local, que es va acabar imposant per 7 punts de diferència.

Aleix (10), Marc (4), Jeudi (11), Dani F (2), JL Jaraba (2), Raul (6), Fredi (4), Enric (2), Pau (2), Dani R. (6), Dario

Parcials. 11-8 / 20-11 / 13-12 / 11-17

Resultat final.  AE Bellsport 56 – 49 Els Monjos BC B

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s