Victòria treballada del infantil

Els més menuts del club, s’enfrontaven dissabte ben d’hora al CB Martorell. 

Des de el principi es va palpar que els locals no volien cometre els mateixos errors de la setmana passada i des de una defensa ben treballada, l’atac va fluir sol, un inspirat Bernat Casañas en atac i un Pol Pujol en defensa van deixar un 26-7 al final del quart. Al segon quart es va continuar la mateixa tònica del anterior quart, aquest cop el rebot defensiu i les ràpides transicions i les bones finalitzacions d’un inspirat Eloi Torrents van deixar un 42-20 a la mitja part.

A la represa una relaxació i el desencert sota els taulells de fàcils transicions van fer que els de Martorell col·loquessin un parcial al marcador que van crear dubtes en els locals, però un Adrià Campàs va trencar aquest parcial traient la por al equip vermell. L’últim quart, els locals van deixar clar que la victòria no s’escaparia de casa. Ara ens prenem un petit descans, però el treball ha de continuar.

Parcials. 26-7 / 16-13 / 6-10 / 13-13

Resultat final.  Els Monjos BC 61 – 43 CB Martorell – Solvin IM

la foto (3)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s