Segona victòria consecutiva del júnior B

Una bona sortida al primer quart, amb intensitat defensiva i encert en atac va provocar un parcial de 15-0 en els 5 primers minuts de partit. Molts dels punts arribaven de manera fàcil en bons contraatacs o de bones inversions de pilota buscant a l’interior Dani Regener que les finalitzava amb encert.

El segon quart va servir per aguantar la diferència en el marcador, arribant al descans amb el resultat de 32-17.

Durant tot el tercer quart, l’encert dels dos equips va sobrepassar les defenses. El quart més anotador d’aquesta temporada, 25 punts, en el qual sense la necessitat de realitzar gaires punts fàcils de contraatac es va saber atacar a la defensa rival amb bones pilotes interiors.

L’últim quart va ser on l’equip local es va deixar anar i a causa de la baixa anotació durant el quart període (dos punts en 9 minuts), l’equip rival va retallar fins a col·locar-se per un moment a 15 punts de nou. Finalment, un parcial de 5-0 va deixar el marcador en 20 punts de diferència.

Aleix (9), Marc (1), Jeudi (8), Dani F, JL Jaraba (2), Raul (3), Fredi (6), Enric (8), Pau, Dani R (25), Dario (2)

Parcials. 17-5 / 15-12 / 25-17 / 7-10

Resultat final.  Els Monjos BC B 64 – 44 CEJ L’Hospitalet B

20131130_160759

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s