El sènior imparable

Nova victòria del nostre sènior aquest passat diumenge contra un rival molt incòmode com el Centre Catòlic. 

El partit començava amb domini visitant al marcador. Els nostres no trobaven la fórmula per anotar i els del Baix Llobregat ho aprofitaven per aconseguir un 0-7 de sortida. A partir del minut 4 i gràcies a l’aportació de Rafa Ruiz i Joan Aragon, els Monjos va capgirar el marcador, però els visitants van apretar novament i s’apuntaven el primer parcial per 16 a 18. Al segon quart, els nois de Marc Font van començar a sentir-se còmodes en defensa i van trobar cistella amb més facilitat, fet que els va permetre marxar al descans amb un favorable 42 a 36.

A la represa, conscients que el partit es podia complicar per la incomoditat del rival, els locals van apretar en tots els seus aspectes del joc. El Catòlic va apostar per una defensa zonal que va ser trencada pels triples de Christian Esteban i per la gran aportació de la parella interior Nil Alemany i Oriol Franco. Al final del període, tímida reacció visitant que s’acostava a 10 punts de diferència i obligava al tècnic vermell a aturat el partit. Un miratge, ja que Joan Aragon i Rafa Ruiz es van encarregar de tornar a donar impuls als Monjos i aconseguir diferències superiors als 20 punts fins a deixar el 90 a 68 final.

Amb aquest resultat, l’equip consolida la segona plaça de la classificació amb 10 victòries i 2 derrotes i ja suma 8 victòries de forma consecutiva. Ara el sènior descansarà i acabarà el 2013 d’aquí 15 dies a la complicada pista del Bellsport.

Guti (2), Edu, Lluís (5), Jordi (2), Adrià (11), Nil (8), Franco (19), Joan (16), Christian (17), Rafa (10)

Parcials. 16-18 / 26-18 / 22-14 / 26-18

Resultat final.  Els Monjos BC 90 – 68 Centre Catolic L’H B

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s