El sènior en ratxa

Partit complicat el que li esperava al nostre sènior aquest diumenge. El rival, el CB Castelldefels, és un equip configurat per pujar de categoria. 

El match va començar bé pels locals (4-0) i una defensa asfixiant que no permetia als Monjos obrir el seu compte de punts fins als 4 minuts de joc. Dues pilotes interiors ben resoltes per Lluís Bargalló van donar força als Monjos que, liderats per Marc Gutiérrez i Oriol Franco en l’anotació, tancaven el primer parcial amb un favorable 13 a 22. El segon quart va començar amb un triple de Christian Esteban per firmar el màxim avantatge vermell (15-25 min.13) però va ser en aquest moment on els locals van prémer la màquina i gràcies al seu encert exterior i als tirs lliures es van acostar al marcador fins a l’empat a 27. Als dos darrers minuts del quart, els Monjos va millorar la defensa i marxava al descans amb un favorable 29 a 33.

A la represa, intercanvi de cistelles i un partit molt travat on els nostres només trobaven punts de la mà d’Edu Porta i de Marc Gutiérrez. Els locals s’aferraven a una defensa mixta i anul·laven del joc a Joan Aragon. Al darrer quart, Marc Font va proposar un canvi defensiu que dificultava l’atac del Castelldefels que, tot i això, gràcies al seu rebot ofensiu, es posava per davant (51-50) a només 5 minuts del final. Però de la mà d’Adrià Hernández, l’equip va créixer en defensa i va trobar opcions ràpides en atac per firmar un letal 4 a 17 i obtenir la victòria final per 55 a 67.

Aquesta és la 9a victòria del curs, la setena de forma consecutiva, que consolida l’equip en la segona posició de la classificació. Destacar l’actitud i el comportament de tot l’equip.

La propera setmana jugarem contra el Centre Catòlic de l’Hospitalet, un rival complicat que ocupa la mitja taula. Esperem que els vermells puguin obtenir una nova victòria. El partit serà diumenge a les 18h al pavelló municipal.

Guti (12), Edu (14), Lluís (6), Jordi (7), Adrià (10), Oriol (6), Tole (2), Joan (2), Christian (6), Rafa (2)

Parcials. 13-22 / 16-11 / 12-12 / 14-22

Resultat final. CB Castelldefels 55 – 67 Els Monjos BC

1471758_10202014006184299_1900242237_n

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s