Arriba la primera pel júnior B

Després d’una jornada de descans, en la qual es va tenir 2 setmanes per canviar algunes dinàmiques que no acabaven d’agradar als jugadors i als entrenadors, es va aconseguir la primera victòria del Júnior B dels Monjos.

L’equip va sortir amb una intensitat i un encert fora del que ens tenia acostumats, una bona defensa amb moltes recuperacions defensives produïdes per la defensa agressiva de l’un contra un i unes bones sortides al contraatac, especialment d’Aleix Busquets, va fer que al primer quart l’equip ja anés 10 punts per sobre.

Un parcial d’ 11-2 en els primers 5 minuts del segon quart van acabar d’enfonsar l’equip visitant que es veia amb el resultat de 27-10.

Els entrenadors van demanar al descans que jugadors no baixessin la intensitat a la pista i es va veure reflectit amb un parcial de 6-0 en els 5 primers minuts del 3r quart. L’equip visitant va reduir mínimament la diferència a causa dels tirs lliures produïts per les excessives faltes dels locals, arribant al final del 3r quart amb un resultat de 24-40.

L’últim quart va començar amb un triple de Raul Cacho que es veia amb la confiança dels dos triples que havia anotat anteriorment. L’intercanvi de cistelles a l’últim quart va beneficiar a l’equip local, que es veia per sobre en el marcador i més forts en tots els aspectes del joc.

Aleix (16), Marc (3), Jeudi (2), Dani F., Jaraba (2), Raul (9), Fredi (1), Enric (3), Pau (5), Dani R. (7), Dario (4)

Parcials. 16-6 / 15-7 / 9-11 / 12-11

Resultat final.  Els Monjos BC B 52 – 35 CE Vilanova i la Geltrú B

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s