Segona part amb bones sencacions del júnior B

L’equip que havia perdut els seus dos primers partits va sortir a la pista amb ganes de trencar la ratxa (enorme la tasca defensiva en els primers 8 min. de partit), però sense criteri a l’hora de muntar les jugades en estàtic a l’atac.

A la segona part, la tònica del partit seguia sent la mateixa, fins al minut 17 de partit, on els visitants van encadenar un parcial de 0-10 que van fer que l’equip arribés al descans amb un resultat de 17-30.

La sortida del descans va ser més que prometedora. Un parcial dels locals de 11-2, amb una gran aportació ofensiva de Fredi Contreras, va fer que el marcador es col·loqués en 28-36 i feia que els jugadors s’animessin i comencessin a creure en la victòria. La mala sort d’encaixar tres triples gairebé consecutius al final del tercer quart va deixar el marcador en 32-49.

L’últim quart va ser clarament dominat pels locals, que sabien que si havien de recuperar els 17 punts de diferència havien de donar-ho tot, i així va ser. Un parcial de 17-5, encapçalat per una ratxa anotadora de Dario Del Core en els primers 8 minuts de l’últim quart col·locaven al Júnior B a 6 punts a sota en el marcador que no es van poder arribar a recuperar al final del partit.

Aleix (12), Marc (2), Jeudi (6), Dani F., Jaraba, Raul, Fredi (9), Enric (5), Pau (1), Dani R. (7), Dario (8)

Parcials. 4-13 / 13-17 / 15-19 / 18-8

Resultat final. Els Monjos BC B 50 – 57 EB El Papiol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s