Primera victòria del infantil

Dissabte al matí els més petits de la casa s’enfrontaven al Bàsquet Ribes. Els locals tenien l’oportunitat de fer un bon matx a casa, i això ja es palpava des de que l’àrbitre va ficar la pilota en joc, un primer quart on la defensa ens va permetre cistelles fàcils. En començar el segon quart els locals encara endollats en defensa només van permetre un punt en joc, destacar la defensa d’un Marc Codorniu, Pol Pujol i Pol Soriano.

A la represa, una certa relaxació dels vermells va permetre cistelles fàcils en transició dels de Ribes, cal destacar un encertat David Álvarez de cara cistella dels locals. A l’últim quart una forta arrencada dels de vermell va deixar la victòria merescuda a casa.

Resultat final. Els Monjos BC 66 – 35 Basquet Ribes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s