El sub 25 es refà amb una nova victòria

Desprès de la derrota la setmana passada a Sant Sadurní, s’esperava una reacció per part dels sots-25, en quant a caràcter mes que de joc. I després d’una setmana d’entrenaments molt intensa, els vermells van sortir conscienciats en quant a actitud defensiva i amb l’ambició de sortir ràpid a l’atac.

La defensa agressiva dels locals dificultava tirs fàcils d’un lluitador Roquetes, malgrat els seus pocs efectius, donant la cara fins el darrer minut. Contra la zona presentada pels visitants es buscaven bons tirs i es controlava el  rebot ofensiu.

Malgrat el bon primer quart, el Roquetes s’aprofitava de badades al segon i es posava a 4 (16-12) al minut 13, però una petita reacció d’Els Monjos igualava el segon quart i s’enfilava el camí de vestidors amb un 28-19 pels locals.

La sortida al tercer quart amb un parcial de 9-0 va ser excel·lent. Aquest parcial va donar tranquil·litat als vermells fins al final de quart, on es manava per 20 punts (47-27).

I potser va ser massa tranquil·litat, donat que mica en mica i aprofitant les concessions de la defensa local i els seus mèrits propis, el Roquetes es posava a 12 (52-40) a manca de tres minuts, tot i que una nova reacció local aprofitant el cansament dels blaus deixava el marcador en 63-42 al final del partit.

Eloi (12), Grau (4) Gabri (15), Fran (9), Juanra (3), Català (10), Miquel (2), Ton (4), Llorenç (2), Sergio (2)

Parcials. 16-7 / 12-12 / 19-8 / 16-15

Resultat final. Els Monjos BC 63 – 42 CB Roquetes Garraf

IMG-20131111-WA0002

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s