El sènior no llueix però guanya

Cinquena victòria consecutiva del sènior, la setena en nou partits de lliga, aquesta davant un rival molt potent com el Samà de Vilanova. A la baixa ja coneguda de Juli Amaro, s’hi havia d’afegir la de Christian Esteban, lesionat a la part final de l’entrenament de divendres. 

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles i amb uns Monjos disposats a posar terra de per mig ben aviat. Tot i el seu bon joc, els locals perdonaven una i altra vegada sota la cistella vilanovina. Als 9 minuts, els vermells guanyaven per 15 a 12. Aquest és el moment on es produeix un punt d’inflexió favorable als visitants. Les primeres rotacions locals no van donar els seus fruïts, la defensa va baixar la seva intensitat i els atacs no tenien ritme, fet que va provocar un parcial de 2 a 18 favorable al Samà (17-30). Una tímida reacció local liderada per Oriol Franco amb 5 punts consecutius feia preveure una reacció local però els visitants van agafar una màxima de 15 punts i al descans dominaven per un còmode 22 a 35. 

S’esperava la reacció vermella i aquesta va arribar després del descans gràcies al canvi d’intensitat i agressivitat defensiva. Marc Font va plantejar una defensa zonal que semblava que començava a funcionar ja que un parcial de 9-2 en 5 minuts acostava als locals al marcador (31-37). Va ser en aquest moment on l’àrbitre xiulava una rigurosa falta tècnica a la banqueta que permetia al Samà mantenir la diferència, 40 a 49 a final del període.

Però una setmana més, aquest equip no es dóna per vençut. Va treure el caràcter i va passar a ser protagonista quan més ho necessitava. L’aportació ofensiva exterior de Joan Aragón i interior de Lluís Bargalló, sumats a l’excel.lent feina de Jordi Ràfols, va permetre als Monjos fer un parcial de 27 a 13, capgirar el marcador, i sumar una nova victòria. El resultat final 67 a 62.

Ara l’equip queda, per tercera setmana seguida, en segona posició. Acumula 7 victòries i 2 derrotes. Els dos propers partits es jugaran lluny del pavelló municipal, el primer d’ells aquest dissabte a les 20:30h a la pista del CEJ Hospitalet.

Guti, Edu (6), Gabri, Lluis (11), Jordi (3), Adrià (2), Nil (5), Oriol (13), Xavi (4), Joan (17), Rafa (6)

Parcials. 15-18 / 7-17 / 18-14 / 27-13

Resultat final. Els Monjos BC 67 – 62 Intersport Olaria Samà B

IMG-20131112-WA0000

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s