Cop d’efecte del sènior

El sènior visitava aquest matí de diumenge la pista del CB Prat, una de les més complicades i exigents de la categoria i ho feia amb les baixes de Juli Amaro i Edu Porta

El partit va començar amb domini vermell, fonamentat per la intensitat defensiva que no deixava als del Baix Llobregat anotar amb facilitat (7-14). Va ser en aquest moment on els Monjos va caure a la trampa de la pressió local i va encaixar un parcial de 12 a 5 en només dos minuts, deixant un 19-19 al final del primer període. 

Només començar el segon quart, l’aportació ofensiva de Joan Aragon va disparar els vermells que, gràcies altre cop a la seva intensa defensa, van obrir un forat al marcador, culminat per un triple excepcional de Christian Esteban sobre la botzina. Al descans 30-40 i enormes sensacions pel nostre sènior.

A la represa, un equip vermell molt concentrat va dominar el partit i va aconseguir augmentar la seva diferència fins a una màxima de 14 punts (40-54) gràcies a un triple de Nil Alemany. El marcador final del període era de 45 a 56 favorable als nostres.

Tal com va passar fa una setmana, inici demolidor en el període decisiu del partit. La gran feina d’Oriol Franco i Jordi Ràfols en la defensa van permetre a l’equip córrer ràpides transicions, fer un parcial de 3-12 als primers 5 minuts i posar un clar 48 a 68 al marcador. Els locals ho van intentar davant uns Monjos cansats per l’esforç fet durant tot el match però no va poder posar problemes als vermells. 60-71 final i sisena victòria del curs, la quarta de forma consecutiva.

Ara l’equip es situa en la segona posició amb 6 victòries i 2 derrotes i la setmana vinent espera consolidar-se entre els millors de la categoria buscant la victòria davant un gran equip com el Samà de Vilanova. El partit serà diumenge a les 18:00h al pavelló municipal.

Guti (4), Lluís (7), Jordi (3), Adrià (8), Nil (5), Franco (1), Tole (2), Joan (16), Christian (13), Rafa (12)

Parcials. 19-19 / 11-21 / 15-16 / 15-15

Resultat final. CB Prat 2 60 – 71 Els Monjos BC

1424279_10201826901986811_2030690636_n

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s