El sènior es consolida a la part alta

Nova victòria del sènior, la tercera de forma consecutiva, l’aconseguida aquest cap de setmana al pavelló municipal davant el CB Sant Josep Obre de l’Hospitalet. 

El partit començava amb domini visitant (0-5) i amb un Monjos que no acabava de trobar el seu lloc a la pista. Lents en defensa i imprecisos en atac, provocaven que els visitants agafessin vida i aconseguissin tancar el primer període amb un igualat 14 a 14. Al segon quart i gràcies a l’entrada d’Adrià Hernández i Marc Gutiérrez, els nostres van aconseguir obrir un forat al marcador (29-20 min.18), fet que feia preveure que el partit es trencaria abans del descans. Però uns fatídics dos darrers minuts van donar ales als visitants que, gràcies a les cistelles fàcils i els tirs lliures, arribaven a la mitja part del partit només tres punts per sota (34-31). 

A la represa, joc calcat al segon quart, on els vermells marxaven de deu punts i veien com els visitants retallaven la diferència. És al canvi de període on Marc Font va plantejar una defensa zonal que els seus nois van agafar amb moltes ganes i amb molta intensitat. Parcial demolidor de 7-0 en 50 segons i de 13-2 als primer 4 minuts del quart per sentenciar, pràcticament, el match (61-45). A partir d’aquest moment les diferències es van moure entorn els vint punts fins al 75-57 final en un partit on cal destacar la tasca anotadora de Marc Gutiérrez i Xavi Toledano, la defensa d’Oriol Franco i Nil Alemany i la gran actitud i mentalitat de tot l’equip.

Ara, els vermells són 4rts a la classificació amb un balanç de 5 victòries i 2 derrotes, completament oposat a fa un any enrere, i aquest proper diumenge visitaran la complicada pista del CB Prat on esperem seguir sumant i seguir consolidant-nos a la categoria.

Guti (13), Edu (4), Lluís, Jordi (7), Adrià (9), Nil (4), Oriol, Tole (16), Joan (7), Christian (11), Rafa (4)

Parcials. 14-14 / 20-17 / 14-12 / 27-14

Resultat final. Els Monjos BC 75 – 57 CB Sant Josep Obrer

IMG-20131028-WA0005

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s