El Júnior B mostra minuts excel·lents en la seva derrota

El Júnior B visitava la pista de l’actual líder de la lliga, el BM Viladecans que venia de guanyar de 39 en el seu anterior partit.

El començament intens per part dels jugadors dels Monjos va fer que al min 4 l’entrenador local hagués de demanar un temps mort per intentar frenar la excel·lent sortida dels visitants (2-7 al min 4). El temps mort va sorgir efecte i els locals van anar recuperant distància fins acabar el quart per davant amb el resultat de 16-10.

Un segon força “boig” en quant a joc va beneficiar als locals, moltes pèrdues de pilotes dels dos equips degut a les respectives pressions després de cistella, fent que ampliessin la diferència fins a 9 punts al final del quart (32-23), cal destacar els 2 triples anotats per Jeudi Lorman durant la primera part que van “revifar” el joc dels visitants.

Al descans, Alberto Campos i Gabriel Garcia, van posar molt èmfasi en que una bona sortida al 3r quart ens acostaria a estar lluitant pel partit als moments finals. L’equip semblava posat al 150% al partit, però al sortir a pista, un parcial de 8-0 a favor dels locals en 3 min va obligar als entrenadors a parar el joc amb un temps mort. A la sortida del temps mort es van girar les coses i un parcial de 0-9 en menys d’un minut va fer que els visitants tornessin a creure en la victòria.

A partir de mitjans del 3r quart i fins al final del partit l’equip visitant es va posar ràpidament en bonus, amb la qual cosa els locals només van tenir que aprofitar les situacions de tirs lliures durant els 2 últims quarts per acabar de “rematar” la feina que havien estat fent durant tot el partit. Els jugadors dels Monjos, van tenir uns minuts en els quals es van deixar anar mínimament i els de Viladecans ho van saber aprofitar. D’altra banda, volem destacar l’actitud d’en Dani Fortis i en Pau Sorribes als dos últims quarts.

Aleix (3), Marc, Jeudi (14), Dani F. (7), Jaraba (3), Raul (1), Enric (6), Pau (8), Dario (6)

Parcials. 16-10 / 16-13 / 17-10 / 21-15

Resultat final. BM Viladecans 70 – 48 Els Monjos BC B

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s