Bona victòria del sub 25

En arribar la quarta jornada ens visitava el Basquet Cubelles, equip empatat amb nosaltres a la classificació i se’ns presentava l’oportunitat de avançar-nos d’ells.

Amb aquest objectiu i amb la intenció de marcar el ritme del partit i jugar amb intensitat a les dues cistelles  encetàvem el partit, però que ben aviat es va veure que qui manava al marcador i tenia la paella pel mànec eren els visitants.

Molt intensos en defensa i amb claredat d’idees a l’atac obrien distància al marcador de bon començament, i quan els locals retallaven el desavantatge, castigaven qualsevol badada amb un contraatac o cistella fàcil.

L’única nota positiva del primer quart va ser el debut a la categoria  de  Xavi Monsalve, i una mica mes tard del Josep Ventura, tots dos donant una bona imatge.

El segon període va ser semblant al primer, amb un Cubelles que disposava de masses opcions gràcies al seu rebot ofensiu, el treball de les línies de passada i el contraatac. Un triple al final del quart deixava un preocupant 26-36 al descans. Malgrat el desgast de tots, com ara un bon Sergio Sánchez, no hi havia resultats.

El pas pels vestidors va canviar Els Monjos, que malgrat encaixar la primera cistella del període, va començar a retallar diferencies gràcies a la seva gran defensa i estar mes encertats en atac. El Jordi Català i l’Eloi Sadurní se’n cuidaven de tancar el rebot per poder sortir més ràpid a l’atac. La velocitat i ordre en atac que donava Ton Marcé permetia bones opcions als tiradors, que amb un triple d’Andres Palomares posava un momentani 35-40.

Malgrat l’intercanvi de cistelles fins el minut 29, l’equilibri dins-fora permetia que una cistella d’un gran Juanra Buisan i una de Jordi Català deixessin el resultat en 43-46 al final del quart i amb tot obert.

El darrer quart va ser dels millors del que portem de temporada, amb una mentalitat excel.lent i amb molta ambició.

Un excelent Grau Escofet, robant pilotes, forçant males passades i engrescant els seus companys ve acabar de canviar el ritme del partit i va marxar elimita per faltes al minut 36 deixant al seu equip a un punt de distancia.

El seu relleu, Llorenç Puig no va baixar el nivell, i quan Miquel deixava la pista havent marcat el camí a la direcció, molt cansat, el capità, Fran Carrión amb dues grans accions voltejava el marcador (56-55). Als últims dos minuts, la bona defensa i la serenor als tirs lliures (11/12 al segon temps) tanca el partit definitivament.

Si aquest equip es capaç de jugar a aquest ritme durant tot el partit, donaran moltes satisfaccions al grup. Destacar també la gran feina tàctica i psicològica d’Andres Palomares SR i l’Aina Cantí, del tot imprescindibles.

Eloi (8), Grau (2), Xavi (2), Fran (4), Jordi (18), Juanra (2), Miquel (5), Pepe (2), Ton (8), Sergio (2), Andres (7), Llorenç

Parcials. 13-20 / 13-16 / 17-10 / 17-8

Resultat final. Els Monjos BC 60 – 54 CB Cubelles

20131027_202310

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s