Victòria sobre la botzina

Primera victòria a domicili del nostre sènior aquesta temporada a la complicada pista del Cubelles.

El partit va començar amb un to vermell gràcies a l’encert sota els taulells de Lluís Bargalló i a la defensa alternativa que generava problemes als del Garraf. Tot i això, el Cubelles aconseguia arribar només tres punts per sota al marcador en aquest primer parcial (16-19). Al segon quart, els Monjos va estirar el marcador i marxar 7 punts per sobre, just al moment en què la producció ofensiva dels nostres es va veure tallada en sec. Al descans, 29-30 favorable als vermells

A la represa, els locals van aconseguir capgirar el marcador i amb un gran encert des de la línia de tres punts no permetien que els Monjos li pogués donar la volta al partit. Els darrers deu minuts van tenir la màxima emoció que un aficionat al bàsquet pot demanar. El Cubelles va aconseguir el seu màxim avantatge (65-58) a falta de 4 minuts pel final del partit. En aquest moment, Marc Font va parar el partit amb un temps mort i els seus homes van reaccionar i es van posar de nou dins el partit. És aquí on arriba la èpica i la mosta de caràcter d’un equip que no es dóna per vençut i amb el 69-67, un triple de Christian Esteban, inèdit en tot el partit, a falta de 6 dècimes pel final, va donar la victòria per 69 a 70.

Ara l’equip ocupa la quarta posició a la classificació amb un balanç de 4 victòries i 2 derrotes. El proper partit serà diumenge a les 18:00h al pavelló davant el Sant Josep Obrer. Esperem que els nostres sumin una victòria que els consolidi a la part alta del grup 4 de la 3a Catalana.

Edu (6), Lluís (11), Jordi, Adrià (7), Nil (2), Franco (3), Tole (5), Juli (3), Joan (12), Christian (3), Rafa (18)

Parcials. 16-19 / 13-11 / 21-19 / 19-22

Resultat final. CB Cubelles 69-70 Els Monjos BC

IMG-20131021-WA0001

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s