L’infantil debuta amb bona cara

Aquest passat dissabte, l’infantil del club iniciava una nova etapa. L’equip dirigit per Mònica Contreras i Christian Esteban rebia el tot poderós CB Cornellà per donar el tret de sortida a aquest nou curs.

El partit va començar amb domini dels vermells, gràcies a la inspiració ofensiva de Marc Codorniu i l’aportació destacada d’Oriol Marquès. Al final del primer període, mínim avantatge pels Monjos en un ajustat 14 a 12. Al segon període, els visitants van pujar la seva línia defensiva i van córrer ràpides transicions, fet que deixaven un 24-34 al descans.

A la represa, la bona defensa de l’equip destacar Pol Pujol i Pol Soriano, de mica en mica es va anar ajustant el marcador, arribant a un últim quart molt emocionant, al final els petits detalls i els nervis van fer que es decantés la victòria per l’equip visitant.

Aquest equip té molt marge de millora i es treballarà per fer un bon partit el pròxim dissabte contra el Sitges. Som-hi!

Parcials. 14-12 / 10-22 / 14-12 / 16-10

Resultat final. Els Monjos BC 64 – 66 CB Cornellà B

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s