El júnior A no brilla, però guanya

El nois de Nil Alemany i Gerard Català visitaven la pista de un dels cuers, en el que a priori semblava un partit fàcil, es va complicar per la mala actitud dels vermells que no van fer el joc que els va porta a les ultimes victòries. A més a més hi havia la doble baixa de Gabri Vivó i Víctor Gregorio, sumat a la falta d’entrenaments amb la que arribava Xavi Monsalve.

Fluixa sortida dels visitants, tot i així es mostraven molt superiors als locals i sense fer un gran primer quart aconseguien ficar-se per davant en el marcador. En el segon semblava que els vermells entraven dins del partit i aconseguien marxar de 14 punts, però res més lluny de la realitat, va ser el moment on el Ribes va pujar el ritme i va apropar-se en el marcador fins a 2 punts al descans.

En el tercer quart s’esperava la reacció dels Monjos però una grada molt ficada dins del partit ajudava als seus jugadors a complicar molt el partit i no va ser fins els dos últims minuts del encontre on els penedesencs van poder obrir una petita escletxa d punts gràcies a un triple d’Adrià Roig i la inspiració de Genís Ponce.

Amb aquesta els vermells sumen la seva cinquena victòria consecutiva i la setmana vinent es disputaran el liderat en solitari contra l’altre equip invicte del grup, a casa a les 16,00h de la tarda.

Xavi, Adrià (9), Batalla (2), Pol (4), Sabaté (1), Carles (4), Gerard (6), Genís (21), David (4), Pepe (14), Dani

Parcials. 8-16 / 18-12 / 14-16 / 13-21

Resultat final. Bàsquet Ribes 53 – 65 Els Monjos BC A

IMG-20131021-WA0004

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s