Derrota ajustada del Júnior B

El debut del nou Júnior B va acabar amb una derrota per 47 a 53 davant de l’equip de Torrelles de Llobregat.

Els 3 minuts que es van trigar en fer la primera cistella el partit defineixen el que va ser el primer quart. Un quart sense gaire anotació (8-11) i amb incertesa per part de l’equip dels Monjos.

El canvi d’actitud i la defensa proposada durant el segon quart va sorgir efecte durant els 5 primers minuts del segon quart, fins al punt de posar a l’equip amb +4 al marcador gràcies a 2 triples de Jeudi Lorman i Pau Sorribes (17-13). Una baixada de braços a partir de la meitat del segon quart va col·locar-nos amb un 17-21 al descans.

La sortida del descans per part dels nois de Gabriel Garcia i Alberto Campos, va seguir el curs que havia deixat abans del descans. L’equip visitant seguia aprofitant les seves oportunitats mentre que l’equip local encara buscava una opció per reenganxar-se al partit (25-31).

L’últim quart va començar de la pitjor manera possible, 3 triples quasi consecutius dels visitants va propiciar un temps mort per part dels entrenadors del Júnior B (31-42). A partir de la sortida del temps mort, el canvi d’actitud dels nois va ser increïble (destacar l’actitud de l’últim quart d’Enric Ametller), i això va propiciar que la diferència en el marcador s’anés reduint molt a poc a poc fins a col·locar-nos novament a 4 punts (41-46). Finalment, el desencert en els tirs lliures per part de l’equip dels Monjos va donar la victòria a l’equip visitant.

Aleix (2), Marc (4), Jeudi (7), Dani F, Jaraba (8), Raul, Fredi, Enric (10), Pau (5), Dani R (11), Dario

Resultat final. Els Monjos BC B 47 – 53 El Menu del Petit Bat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s