Dura derrota del sènior

Segona derrota del curs pel nostre sènior en un partit on es van veure dues cares ben diferents dels nostres.

El rival és un clar candidat a l’ascens de categoria però això no ens semblava importar en un impecable inici de partit. Molt bona defensa i control del ritme ofensiu ens portaven a dominar el primer període i tancar-lo de forma favorable (18-19).

Al segon quart es mantenia la mateixa tònica que al primer però a falta de dos minuts per arribar al descans, el Tecla Sala va apretar les seves línies de joc i aconseguia arribar a l’equador del partit guanyant per 35 a 30.

I aquí arribava el gir copernicà del partit. Un parcial inicial de 7-0 deixava tocats de mort els jugadors dels Monjos (42-30) que, lluny de reaccionar, va mostrar la seva pitjor cara i les seves mancances. Joc molt precipitat en atac i intensitat baixa en defensa van deixar un marcador d’escàndol al final del match. 

Aquesta derrota servirà als homes de Marc Font com a punt d’inflexió de cara a propers compromisos. Cal destacar la lluita i l’actitud de Nil Alemany i d’Adrià Hernández, guardant la cara en tot moment.

El proper partit serà diumenge a les 18:00h al Pavelló contra el Joventut Castelldefels.

Resultat final. BC Tecla Sala 75 – 44 Els Monjos BC

IMG-20131008-WA0004

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s