Dos de dos a casa

Segona victòria del curs pel sènior després de fer un partit molt seriós davant un rival molt intens.

El match va començar amb un parcial favorable de 13 a 0, sostentat per un excel.lent ritme defensiu i el control total dels rebots als dos cèrcols que va permetre trobar, posteriorment, bones opcions ofensives. A partir del minut 6, els visitants van despertar i van deixar el marcador en 19 a 12.

Al segon quart, els nois de Marc Font van seguir amb el control del partit i el dominaven per diferències que rondaven la desena de punts. Un triple in extremis al final del segon quart deixava tocats als nostres i apropava al Molins a 9 punts.

A la represa, els visitants van començar a practicar una defensiva molt agressiva, fet que els va permetre apropar-se a només 2 punts (43-41). A partit d’aquí i després d’un temps mort, el tècnic local va canviar la defensa i els Monjos va aconseguir tornar a desenganxar-se del marcador i mantenir diferències per sobre dels 8 punts. 

Al darrer quart, control del ritme del partit i segona victòria de la temporada; victòria on cal destacar l’aportació ofensiva de Rafa Ruiz (21pt) i el gran partit d’Adrià Hernández en la direcció del joc i de Nil Alemany sota els taulers.

Ara l’equip queda en 5a posició (2-1) i aquesta setmana visita la complicada pista del Tecla Sala, líder (3-0) i un dels grans candidats a l’ascens. 

Edu (2), Lluís (8), Jordi (3), Adrià (6), Nil (3), Oriol (3), Xavi (4), Juli (9), Joan (9), Christian (5) i Rafa (21)

Parcials. 19-12 / 19-17 / 16-16 / 20-22

Resultat final. Els Monjos BC 74 – 67 Bàsuqet Molins B

IMG-20131002-WA0002

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s