Primera derrota del sènior

Primer desplaçament del curs 2013/2014 i primera derrota dels vermells a la lliga en una de les pistes més complicades i més innaccessibles del campionat.

Des de l’inici del matx, els nostres van saber que el rival els exigiria molt, sobretot en l’aspecte defensiu. Després d’un bon treball en defensa, deixant el rival amb només 7 punts anotats, els Monjos va alçar-se amb el primer parcial amb 6 punts favorables al marcador. Tot i això, la sensació d’estar perdonant als locals eren ben palesa. Al segon període la diferència es mantenia fins a falta de 4 minuts on un demolidor parcial de 14 a 2 pels locals deixava molt tocats als nostres jugadors. Al descans 27 a 23.

A la represa, la intensitat de l’AESE va passar per sobre dels vermells i les diferències es van ampliar fins als 10 punts. Al darrer quart, els locals van disparar-se fins a 14 punts per davant (54-40) però va ser en aquest moment quan una defensa pressionant va permetre una reacció dels Monjos fins a posar-se a només 5 punts quan mancaven menys de dos minuts pel final (58-53). Però va ser en aquest moment quan un triple dels de l’Hospitalet va acabar amb les poques esperances d’un equip castigat físicament. Al final, 69 a 59 i la primera derrota del curs.

Aquest proper diumenge toca refer-se i guanyar a un rival molt complicat com el Molins de Rei. El partit serà a les 18h al pavelló municipal de Santa Margarida.

Edu (4), Gabri, Lluís (3), Jordi (7), Adrià (7), Nil (2), Oriol (13), Xavi (7), Juli (7), Joan (9), Rafa

Parcials. 7-13 / 20-10 / 22-16 / 20-20

Resultat final. AESE B 69 – 59 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s