Bon inici

Primer partit oficial de la temporada i primera victòria del nostre sènior. El duel va començar amb gran intensitat dels jugadors locals que, ben aviat, agafaven un bon avantatge al marcador amb el 11 a 0 de sortida. El joc ràpid i la defensa intensa dels vermells van superar a un rival que no sabia com frenar aquesta ofensiva. Al segon període va seguir dominant la mateixa tònica i fruit d’això el partit arribava sentenciat al descans amb un clar 47-20 al marcador.

A la repesa, els Monjos va baixar la seva intensitat defensiva que, sumat a la defensa zonal dels visitants, va fer aparèixer certes incomoditats. Finalment, però, l’ambició i les ganes dels nostres van sortir a relluïr al darrer quart on un clar parcial favorable va deixar un marcador d’escàndol en el debut, enguany, a 3a Catalana.

Cal destacar els 25 punts de Christian Esteban que amb el seu llançament exterior va obrir la defensa zonal dels visitants i l’aportació de Xavi Toledano, una de les noves incorporacions d’aquesta temporada. Tot i això, l’entrenador local, Marc Font, es mostrava molt satisfet amb el treball de tots i cadascun dels seus jugadors.

L’equip passarà aquesta setmana com a líder de la competició abans de visitar dissabte la complicada pista de l’AESE Hospitalet on, esperem, l’equip sumi la seva primera victòria a domicili del curs.

Guti (5), Edu (6), Gabry (5), Lluis (11), Adrià (2), Nil (5), Franco (8), Tole (17), Juli (6), Joan (2), Christian (25), Rafa (12)

Parcials. 22-10 / 25-10 / 25-22 / 32-1

Resultat final. Els Monjos BC 104 – 43 AEJ Riera Cornellà B

la foto 1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s