La festa del club

Un any més, a les portes d’obrir oficialment una nova temporada, Els Monjos BC cel·lebrarà la presentació dels seus equips. Les activitats s’allargaran tot el diumenge dia 8 de setembre al pavelló municipal de Santa Margarida i els Monjos.

La jornada començarà a les 10:00h amb una dinàmica de grup dels equips infantil, cadet i júnior B de l’entitat que constarà d’entrenaments a portes obertes per a tots els pares, familiars i amics i jocs entre els equips a càrrec de Mònica Contreras, Alberto Campos, Fran Carrion i Gabri Garcia, entrenadors dels respectius equips.

A les 12:00h, el renovat equip sots25 de Juanma Castellano, que torna als Monjos, es presentarà davant l’afició jugant un partit de preparació amb el CE Calafell de la 3a Catalana. Després de dinar, a les 16:00h de la tarda, Nil Alemany i Gerard Català dirigiran el júnior A en un partit contra el Bàsquet Ribes.

En acabar hi haurà la presentació de tots els equips dels Monjos Bàsquet Club en una temporada especial, la del 50è aniversari de l’entitat. Serà el moment de veure a tots els jugadors i de fer les fotografies de la temporada amb els nous equipatges.

Finalment, per acomiadar la diada de bàsquet, es disputarà el ja tradicional torneig Joan Marquès que enfrontarà al nostre club amb el Casal Vilafranca i el CE Gelida. A una setmana de l’inici de la competició oficial serà un bon moment per veure al nostre sènior jugant contra dos equips de categoria superior. L’horari i l’ordre dels partits serà el següent:

18:00h Els Monjos BC – SE Casal Vilafranca
18:45h Els Monjos BC – CE Gelida
19:30h CE Gelida – SE Casal Vilafranca
Esperem la vostra assistència al llarg del dia i que gaudiu del bàsquet en una nova temporada.
presentacio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s