Arranca el primer equip

Des del passat dilluns 12 d’agost, el sènior treballa per preparar aquesta nova temporada. L’equip militarà de nou a la Tercera Catalana després d’aconseguir una exitosa permanència, evitant el play-out, en la temporada de la seva esterena a la categoria.

L’equip ha patit força novetats. Xavi Toledano (sense equip des del novembre passat), Martí Massana (Boston College), Adrià Hernández i Oriol Franco (SE Casal u21) i Juli Amaro (els Monjos B), juntament amb Juanma Castellano a la banqueta com entrenador ajudant, són les cares noves del projecte que perd a Quim Montiel, Arnau Rebollo, Carles Marín i Marc Guirao.

La resta de la plantilla mantindrà el bloc amb Marc Gutiérrez, Edu Porta, Joan Aragon, Jordi Ràfols, Nil Alemany, Lluís Bargalló, Christian Esteban i Rafa Ruiz com a jugadors i Marc Font i Mònica Contreras a la banqueta. També seguirem contant amb Albert Pont fen les tasques fisioterapeutes.

“Consolidar la categoria com a il·lusió”

Per tercera temporada, Marc Font, dirigirà a l’equip amb la il·lusió de consolidar la categoria i amb l’objectiu de fer d’aquesta il·lusió, de l’esforç i del treball els valors de l’equip. El tècnic vilafranquí assegura “haver reforçat bé l’equip tot i les importants baixes. Esperem que amb aquesta plantilla poguem sumar més victòries que la temporada anterior però som conscients de la dificultat del grup i de la categoria”.

L’equip jugarà un total de 6 partits de preparació: Samà Vilanova (23/08), Bàsquet Ribes (28/08), Bàsquet Roquetes (06/09), CB Begues (07/09), el Torneig Joan Marquès amb el Casal i el Gelida (08/09), que servirà com a acte de presentació dels equips del club i CB Arboç (10/09), abans de l’inici de la lliga el diumenge 15/09 als Monjos contra el Riera Cornellà.

equipacion monjos MAYUS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s