Els Monjos BC arriba a un acord amb BAI

Després de diverses setmanes de negociacions, el club de bàsquet de Santa Margarida i Els Monjos, ha signat un acord amb Barcelona Acadèmia Internacional (BAI) per els següents tres anys.

El club, que l’any que ve complirà els 50 anys des de la seva fundació pensa que pot ser un salt qualitatiu pels diferents equips del club, anar de la mà de BAI que ja fa uns quants anys que treballa en el camp del futbol base i que, recentment, ha saltat al món del bàsquet.

Els Monjos BC pretén arribar a ser un exemple de saber fer i principal referent del bàsquet comarcal, ja que en l’acord hi ha una ajuda bidireccional, entre la direcció tècnica del club i l’equip de fisiterapeutes, preparadors físics i nutricionistes que aporta BAI. L’acord també contempla teixir xarxa entre els diferents clubs que BAI assessora de manera que hi hagin sinèrgies per millorar en aquells aspectes o inquietuds que van sorgint al dia a dia i comparteixen.

Alhora, els Monjos BC estbleixen un acord per lluir les equipacions de la marca JOMA a partir de la següent temporada. BAI promou valors educatius i de “fair play” entre els diferents equips que assessora.

20130509_205818

Membres de la junta de Els Monojos BC, amb representants de BAI, en el moment de la rúbrica.

20130509_205738

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s