El pre-infantil realitza un gran partit

Els més petits jugaven dissabte al matí a la pista del Igualada amb la baixa de Pol Pujol.

Bon inici dels visitants que es posaven per davant en el marcador amb una avantatge de 10 punts al finalitzar els dos primers períodes. En el tercer desastre per als nois de Nil Alemany i Marc Font que veuen com els i remunten 6 punts i es lesiona Oriol Marquès. Quan semblava que es tornava a repetir el mateix guió que en els dos partís anteriors, l’equip té capacitat de reacció i recupera l’avantatge abans del descans 21-31.

Segona part molt igualada, on els Monjos manté en tot moment l’avantatge aconseguida en els 4 primers períodes i la diferencia va oscil·lant entre els 6 i 12 punts deixant el 46-52 al final del match.

Marc (28), Oriol (2), Sergio (8), Isma, Eloi, Soriano (1), Adrià (6), Bernat (7), Joan

Parcials. 3-8 / 5-10 / 8-2 / 5-11 / 11-7 / 0-1 / 6-8 / 8-5

Resultat final. CB Igualada 46 – 52 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s