Un altre derrota del pre-infantil

Dissabte començava la jornada de bàsquet al pavelló amb el partit del mes petits davant del Bàsquet Sitges. L’equip afrontava el match amb la baixa de Bernat Casañas que es va lesionar en l’últim partit.

Com ja va sent costum, bon inici de partit per als Monjos que agafaven avantatge en el marcador en els dos primers períodes. Un tercer període desastrós per als blaus els fa perdre el petit avantatge i col·locar-se a mes de 10 punts de diferencia amb un parcial de 4-20 en 5 minuts. Abans de la mitja part es podien retallar les diferencies i arribar amb el 23-33 al descans a favor dels visitants.

Segona part calcada a la primera, bon inici dels blaus que els apropa fins a nomes 3 punts de diferencia (30-33), a partir d’aquí 8 minuts on l’equip encaixa un parcial de 2-21 i perd tota possibilitat de victòria.  Dos últims períodes bons per als locals, on segueixen treballant i fent bon bàsquet tot i que no acabes reflectit en el marcador.

Marc (14), Oriol (10), Sergio (5), Eloi (2), Soriano (8), Adrià, Joan, Pujol (9), Isma

Parcials.  6-6 / 6-2 / 4-20 / 7-5 / 9-6 / 0-15 / 8-4 / 8-12

Resultat final. Els Monjos BC 48 – 70 Bàsquet Sitges

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s