Al sènior se li torna a escapar per la mínima

Un altre bon partit dels homes de Marc Font i Monica Contreras que arribaven al match amb la baixes de Carles Marín i el tocat Marc Gutiérrez, però recuperaven a Marc Guirao després d’alguns partits i el debut aquest any de Juli Amaro que ja va ser peça important de l’equip en la temporada passada.

Una primera part molt igualada amb bona feina per part local portava el partit amb avantatge al descans 35-31. La tònica va seguir durant tot el partit en que els Monjos sempre va anar davant en el marcador, i va guanyar tots els parcials. Menys en l’últim quart que va ser per els visitants i es van col·locar per primera vegada amb avantatge a falta de 40 segons per finalitzar el partit gràcies a una falta antiesportiva bastant rigorosa.

Podríem destacar algunes dades, 6 tirs lliures locals per 36 de visitants en les 29 faltes dels blaus per 11 del Òdena. Tot i així bona feina dels Monjos que li falta un xic de sort per estrenar-se en la categoria i poder abandonar la cua de la classificació que ja ocupa en solitari.

 PARCIALS. 18-16 / 17-15 / 23-23 / 12-18

RESULTAT FINAL. Els Monjos BC A 70 – 72 Òdena Club Bàsquet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s