Això és tercera!

Els de Santa Margarida van debutar dissabte a Tercera Catalana després de l’ascens de la temporada passada des del Campionat de Catalunya amb una derrota per 70-47 a la pista del filial de l’Artés.

Errors que es paguen

El primer quart va viure un marcador igualat fins que en la darrera jugada, amb el 13-12 en el marcador, els altpenedesencs van fallar dues opcions fàcils de cistella i l’Artés va respondre amb un triple que va deixar el 16-12 al marcador. Aquesta darrera cistella va ser el preludi del segon quart on els van passar per sobre fins al 39-21 del descans.

Sentencia local

Els de Marc Font van acostar-se fins al 60-45 a tres minuts pel final però dues tècniques i una antiesportiva van donar un avantatge de vint punts als locals que va segellar-se amb un triple des del mig del camp dels locals que va establir el definitiu 70-47

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s