El sènior dona una bona imatge en el Memorial Joan Marqués

Diumenge el Pavelló Municipal de Santa Margarida i els Monjos va acollir una nova edició del Memorial Joan Marqués, el tradicional homenatge a la incansable tasca que aquest home de bàsquet va fer per la comarca participant activament com a entrenador en els tres clubs que des de la primera edició han disputat el triangular, com també amb el Sant Sadurní que en l’actualitat no disposa d’equip sènior.

Els Monjos 29 – 39 CE Gelida

El primer partit de la tarda va enfrontar a Els Monjos BC davant del Gelida, ambdós rivals aquesta temporada a Tercera Catalana. El matx va ser bastant igualat, els de Santa Margarida van desplegar el seu joc l’endemà de guanyar al CB Roquetes per 54-79, fent debutar a casa les noves incorporacions d’enguany presentant un equip jove que va estar dins del partit durant els dos quarts. Per la seva banda el Gelida va dominar en el marcador fent valer la seva compenetració i experiència de la temporada a Primera per ampliar el marcador del 16-19 al 29-39 final.

CE Gelida 32 – 40 SE Casal

Al segon va entrar en joc una SE Casal amb molta banqueta després de jugar el dia abans la seva presentació, el Fèlix Trullàs davant del CB Ribes, enduent-se el partit per 69-67. Aquest fet va fer que Xavier Villanueva convoqués molts jugadors per poder-los donar el descans necessari. L’enfrontament contra el Gelida va acabar amb victòria casalista per 32-40.

SE Casal 28 – 26 Els Monjos BC

El tercer matx va enfrontar a un nou equip casalista contra un Monjos que li va disputar el partit fins al darrer segon. La igualtat va ser màxima, tenint durant molts minuts la igualtat en el marcador. La diferència de dos punts al final del primer quart va ser la mateixa que al final del segon amb el 28-26 definitiu.

L’acte va comptar amb l’entrega de premis de mà del regidor de Via Pública, Paco García, del president d’Els Monjos BCIvà Gallego, i del regidor d’esports, Raimon Gatell.

Casal (esquerre), Gelida (centre), Monjos (dreta)

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s