Els Monjos BC comença a caminar per fer-se fort a Tercera Catalana

Després de l’increïble temporada que l’equip de Marc Font va fer al curs passat, guanyant la lliga al Campionat de Catalunya B, ascendint a Tercera Catalana i sent un dels quatre finalistes del Campionat de Catalunya, enguany toca marcar-se nous reptes.

Els més matiners de Tercera

La categoria assolida al curs passat mereix una preparació per arribar a l’inici de lliga a punt per ser competitius, conscients que el nivell d’enguany serà més dur que el de la temporada passada. Seguint la filosofia de mantenir un equip jove pensant en el futur, l’equip vol agafar experiència a la categoria i mantenir-la, tasca per la qual caldrà treballar com el bloc ja fa des de dilluns passat, sent el més matiner de la categoria on recordem que també hi ha el CE Gelida i la SE Casal V.

Tres amistosos i pendents d’algun altre

Ara per ara, els Monjos té confirmats els amistosos contra el CB Roquetes (8 de setembre), el Torneig Joan Marquès contra el Gelida i el Casal (9 de setembre) i al camp del CB Hortonenc (11 o 12 de setembre). Aquest calendari no està tancat ja que l’equip valora fer algun partit més de cara a tancar la preparació per a l’inici del campionat de lliga que serà el dissabte 15 de setembre al camp del Club Bàsquet Artés.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s