El sènior ja treballa

L’equip sènior de Els Monjos BC, després de proclamar-se campió del Campionat de Catalunya B la temporada anterior, es posarà en marxa el proper 13 d’agost per tal d’iniciar una nova aventura a 3a Catalana.

Tres incorporacions al bloc

Respecte la temporada passada pràcticament segueix tot el bloc de jugadors: Marc GutiérrezQuim MontielEdu PortaArnau RebolloXavi JiménezCarles MarínJordi RàfolsNil AlemanyMarc Guirao i Christian Esteban.

Respecte a l’equip de la temporada passada, Sergio Delgado i Sergi Serramià són els jugadors que han causat baixa. El primer arran d’una lesió de genoll que l’obliga a apartar-se de la pràctica del bàsquet, tot i que seguirà vinculat dins l’equip, i el segon al incorporar-se al sots21 del Casal de Vilafranca.

En l’apartat d’incorporacions s’ha fitxa a Lluís Bargalló i a Rafa Ruiz, del sènior del Casal Vilafranca, i a Joan Aragon, provinent del sots21 preferent del CE Vilanova i la Geltrú.

Continuïtat a la banqueta

Marc Font seguirà sent, per segon any consecutiu, l’entrenador de l’equip. L’staff tècnic continuarà format per Mònica Contreras com a segona entrenadora i Albert Pont com a fisioterapeuta i preparador físic. Em aquest staff, Marc Romeu, que feia les funcions de delegat d’equip, serà baixa per motius laborals.

Objectius realistes

El club és conscient que compta amb un equip jove i de futur i consideren que la clau és agafar experiència en aquesta nova categoria. El treball i els resultats faran plantejar els objectius a mesura que avanci la temporada.

Després del títol del curs passat, l'equip vol crèixer a Tercera.

Partits Amistosos

Ara per ara, els Monjos té confirmats els amistosos contra el CB Roquetes (8 de setembre), el Torneig Joan Marquès contra el Gelida i el Casal (9 de setembre) i al camp del CB Hortonenc (11 o 12 de setembre). Aquest calendari no està tancat ja que l’equip valora fer algun partit més de cara a tancar la preparació per a l’inici del campionat de lliga que serà el dissabte 15 de setembre al camp del Club Bàsquet Artés.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s