Remuntada a temps del sènior

Aquest passat diumenge, el sènior dels Monjos rebia la visita del CB Santfeliuenc, un equip que ocupava la part alta de la classificació.

El partit va començar amb domini vermell amb les primeres cistelles de Rafa Ruiz tot i que, de seguida, es va veure, que l’equip de Marc Font i Mònica Contreras no estava còmode sobre el parquet. Els visitants aconseguien anotar amb certa facilitat les seves opcions prop de la cistella mentre que els nostres, cada vegada, els costava més sumar al marcador. Al final del primer parcial, el marcador indicava un 15 a 18. El segon quart va posar en evidència els símptomes del primer. Uns Monjos permissius en defensa i sense idees en atac cedien el parcial per 8 a 17 i arribaven al descans amb un desfavorable 23 a 35 i una sensació de no millora.

La xerrada del descans va donar els seus fruits i a la represa del partit, els vermells van canviar completament la cara. Una defensa molt agressiva a tota la pista i molta generositat en atac van permetre fer-se amb el tercer parcial del partit (17-9) amb un triple final de Marc Guirao. El darrer quart va ser el moment de culminar aquesta remuntada. Un nou triple de Guirao i tres de Christian Esteban infligien un parcial de 14 a 2 als primers quatre minuts del període. A partir d’aquí, l’equip va mostrar la seva millor cara ben dirigit per Adrià Hernández i Manel Ruiz. Els Monjos va fer 31 punts en aquest darrer quart i deixava un marcador final de 71 a 59.

L’equip segueix al tercer lloc de la classificació amb 9 victòries i 2 derrotes. Aquest cap de setmana la competició s’atura abans dels dos partits que queden pel descans nadalenc. El proper partit serà el dissabte dia 13 a la pista del Bàsquet Sitges on els vermells recuperaran a Oriol Franco.

Guti, Edu, Sergi (2), Bargalló (3), Jordi (3), Adrià (11), Tole (6), Christian (15), Rafa (16), Manel (5), Marc (10)

Parcials. 15-18 / 8-17 / 17-9 / 31-15

Resultat final. Els Monjos BC 71 – 59 CB Santfeliuenc

20141130_174408

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s